TENTANG KAMI

Terobosan

Mingsanfeng

BUBUKA

Mingsanfeng Cap Mould Co., Ltd diadegkeun dina Juni 1999, perusahaan khususna dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa dina suntikan topi plastik. Pabrik ogé ngagaduhan lokakarya kapang, anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina R&D sareng produksi kapang cap plastik, sareng tiasa ngarobih sagala jinis tutup botol. Perusahaan ngagaduhan ampir 60 padamel, kalebet sakitar 10 insinyur, 20 insinyur kapang senior sareng 30 teknisi senior.

  • -
    Didirikeun taun 1999.06
  • -
    Aya langkung ti 60 karyawan inti
  • -+
    Langkung ti 20 insinyur senior
  • -w
    kalayan nilai kaluaran taunan 35 juta.

produk

Inovasi

BERITA

Jasa Kahiji

  • FOSHAN City SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

    Nomer Booth: 14 B61 Ngajak Anjeun Nganjang ka CHINAPLAS 2021 Kami nganuhunkeun anjeun / Perusahaan anjeun nganjang ka stan kami di CHINAPLAS 2021, anu bakal dilaksanakeun tanggal 13‐16 Méi 2021 di Komplek Pameran Impor & Ékspor China, Shenzhen, Guangdong PR Cina. Janten tamu urang, entranc ...

  • Pangalaman M3 CAP MOLD CAP

    Kami parantos ngempelkeun tingkat paling canggih sareng tingkat luhur cet cetakan manufaktur runner di Chin. Data produk permukaan anu melengkung dibaca ku CMM pikeun mastikeun katepatan data sareng akurasi produk kapang. Cai sirkulasi ditambihkeun kana bagian inti tina serat ngawangun, janten ...