FLIP TOP CAP-F4044

Pedaran pondok:

Nomer produk: F4044
Ngaran produk: 24 / 410flat roof flip top cap
Mateial: PP
Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah


Detil Produk

FLIP TOP CAP-F4044


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami