FLIP TOP CAP-F1416

Pedaran pondok:

Nomer produk: F1416
Ngaran produk: 25mm flip top cap
Mateial: PP
Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah


Detil Produk

1416


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami