Screw Cap

  • Screw Cap-S2027

    Screw Cap-S2027

    Nomer produk: S2027
    Ngaran produk: 38mm cap cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S3776

    Screw Cap-S3776

    Nomer produk: S3776
    Ngaran produk: 18mm cap screw
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S1770

    Screw Cap-S1770

    Nomer produk: S1770
    Ngaran produk: 20mm cap cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S2009

    Screw Cap-S2009

    Nomer produk: S1770
    Ngaran produk: 30mm cap screw
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S10685

    Screw Cap-S10685

    Ngaran produk: 60mm cap screw
    Ngaran produk: 30mm cap screw
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S2692

    Screw Cap-S2692

    Nomer produk: S2692
    Ngaran produk: 62mm cap screw
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S2020

    Screw Cap-S2020

    Nomer produk: S2020
    Ngaran produk: mm cap cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S2026

    Screw Cap-S2026

    Nomer produk: S2026
    Ngaran produk: 20mm cap cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S3339

    Screw Cap-S3339

    Nomer produk: S2026
    Ngaran produk: 24mm cap cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S2748

    Screw Cap-S2748

    Nomer produk: S2026
    Ngaran produk: 24mm tarik cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Screw Cap-S3995

    Screw Cap-S3995

    Nomer produk: S2026
    Ngaran produk: 45mm Dental cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat