Dua-warna cetakan top top M28 Flip kalayan In mold Closing (IMC), runner panas, unscrew

Pedaran pondok:

1.Kavitasi: 8 rongga

2. Bahan kapang: P20,50C, 420H (2083), S136,2083,2344, DC53, SKD61 jsb

3. lumpat: lumpat panas (YUDO, Moldmaster, Husky), lumpat tiis

4. waktos pangiriman: 70 dinten

5. Kedah hirup: di luhur 3 juta nembak

6. waktos siklus suntikan15-18an

7. Paket: kasus kai atanapi numutkeun sarat konsumén.


Detil Produk

1, Dasar kapang didamel tina pigura LKM, sareng bingkai standar HASCO, sadaya komponén nganggo standar DME atanapi HASCO.

2, Kami ngagaduhan seueur pamakean kapang baja, lokal sareng anu henteu diangkut, 50C, P20,420H, 2083,2344, S136, ti ASSAB, LKM, jst. Perlakuan panas kana HRD 48 ~ 52 HRC, nganggo sadayana slider sareng sisipan, nganggo Berylium Copper di juru pikeun ningkatkeun pidangan pendinginan.

3, Kami nyayogikeun gambar cetakan 2D 2D / 3D cap gambar sareng perenah detail.

4, Urang ngadamel kapang runner tiis, cet runner panas (Husky, Moldmaser, DME sareng YUDO), sareng sajabana insinyur sareng teknisi urang anu teras-terasan diajar sareng langkung seueur pangalaman sareng profesional dina kapang damelan cet.

5, Kami gaduh seueur panggunaan bahan plastik, khusus pikeun anu tiasa nyababkeun deformasi anu langkung parah,

keusikan goréng, permukaan bagian anu langkung parah, urang gaduh cara pikeun ngendalikeun kapang pikeun ngagaduhan bagian anu langkung saé.

6, Kami mastikeun kahirupan kapang ka konsumén, kami nyayogikeun bahan baku baja sareng bahan, nyatakeun ka konsumén.

7, alat-alat canggih kami sareng mangement épéktip tinggi masihan waktos stabil pikeun palanggan.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami