Top cap cakram

  • Disc top cap-D2630

    Disc luhur cap-D2630

    Nomer produk: D2023
    Ngaran produk: 24/410 cap top disc
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D2200

    Disc luhur cap-D2200

    Nomer produk: D2023
    Ngaran produk: 20/400 cap top disc
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D2198

    Disc luhur cap-D2198

    Nomer produk: D2198
    Ngaran produk: 20/400 cap top disc
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D2010

    Disc top cap-D2010

    Nomer produk: D2010
    Ngaran produk: 20 / 410disk top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D2630

    Disc luhur cap-D2630

    Nomer produk: D2630
    Ngaran produk: 24 / 410disk top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D3415

    Disc luhur cap-D3415

    Nomer produk: D2630
    Ngaran produk: 24 / 415disk top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat

  • Disc top cap-D2841

    Top cap luhur-D2841

    Nomer produk: D2630
    Ngaran produk: 28 / 410d top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasi: résistansi korosi, buktina leakage, sealing kuat