Tentang Kami

Profil Perusahaan :

Mingsanfeng Cap Mould Co., Ltd diadegkeun dina Juni 1999, perusahaan khususna dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa dina suntikan topi plastik. Pabrik ogé ngagaduhan lokakarya kapang, anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina R&D sareng produksi kapang cap plastik, sareng tiasa ngarobih sagala jinis tutup botol. Perusahaan ngagaduhan ampir 60 padamel, kalebet sakitar 10 insinyur, 20 insinyur kapang senior sareng 30 teknisi senior. 

Perusahaan ngadopsi modeu manajemén modéren, kalayan nilai kaluaran taunan 35 juta. Lantaran, urang bakal didamel janten "One Stop Service Provider" kanggo jasa sareng produk mimitian ti desain kapang, manufaktur kapang, ngolah suntikan, majelis sareng saatos jualan.

gongs

Usaha khusus

Mingsanfeng Cap Mould Co., Ltd diadegkeun dina Juni 1999, perusahaan khususna dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa dina suntikan topi plastik. Kalayan sagala jinis tutup top flip, tutup top disk, tutup unscrew, tutup insinyur-minyak kaamanan, nyeuseuh sampul cair, awak jar kosmetik sareng topi sareng sajabana. Produk-produkna dianggo dina produk cuci, kosmétik, bungkus makanan, pasokan médis, bungkus, jsb.

Pabrik ogé ngagaduhan lokakarya kapang, anu ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina R&D sareng produksi kapang cap plastik, sareng tiasa ngarobih sagala jinis tutup botol. Perusahaan ngagaduhan ampir 60 padamel, kalebet sakitar 10 insinyur, 20 insinyur kapang senior sareng 30 teknisi senior. Perusahaan nganggo modél manajemén modéren, kalayan nilai kaluaran taunan 35 juta.

Kakuatan urang

Perusahaan gaduh peralatan produksi canggih sareng alat-alat perakitan otomatis kalayan bengkel suntikan GMP. Total 20 sét mesin injeksi diimpor 100-350T kalebet Jepang Toshiba, JSW, Jérman Demag. Éta ngagaduhan kapang prototyping gancang sareng kapang sistem runner panas kalayan In Mould Closing (IMC). Urang tiasa ngalakukeun sagala jinis kasusah, cet presisi tinggi sareng produk suntikan khusus pikeun palanggan internasional internasional. Spésialisasi dina ngarancang sareng ngolah produksi sagala rupa produk tutup botol. Panilitian sareng pamekaran parangkat kapang nyaéta Yasda, Okuma, OKK, Hatting sareng Japan Longze. Alat-alat deteksi kalebet Zeiss Tilu-diménsi sareng Dua-diménsi. Ti saprak éta, urang bakal didaptarkeun janten "One Stop Service Provider" kanggo jasa sareng produk mimitian ti desain kapang, manufaktur kapang, ngolah suntikan, majelis sareng saatos penjualan.