Warta

  • FOSHAN City SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

    Nomer Booth: 14 B61 Ngajak Anjeun Nganjang ka CHINAPLAS 2021 Kami nganuhunkeun anjeun / Perusahaan anjeun nganjang ka stan kami di CHINAPLAS 2021, anu bakal dilaksanakeun tanggal 13‐16 Méi 2021 di Komplek Pameran Impor & Ékspor China, Shenzhen, Guangdong PR Cina. Janten tamu urang, entranc ...
    Maca deui
  • Pangalaman M3 CAP MOLD CAP

    Kami parantos ngempelkeun tingkat paling canggih sareng tingkat luhur cet cetakan manufaktur runner di Chin. Data produk permukaan anu melengkung dibaca ku CMM pikeun mastikeun katepatan data sareng akurasi produk kapang. Cai sirkulasi ditambihkeun kana bagian inti tina serat ngawangun, janten ...
    Maca deui
  • M3 CAP MOLD PROFLE SYARIKAT

    Mingsanfeng Cap Mould Co., Ltd diadegkeun dina Juni 1999, perusahaan khususna dina pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa dina suntikan topi plastik. Kalayan sagala jinis tutup top flip, tutup top disk, tutup unscrew, tutup insinyur-minyak kaamanan, nyeuseuh tutup cair, badan jar kosmetik sareng topi sareng sajabana ...
    Maca deui