Flip Top Cap

  • FLIP TOP CAP -F3926

    FLIP TOP CAP -F3926

    Nomer produk: F3926
    Ngaran produk: 18 / 410flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F3938

    FLIP TOP CAP-F3938

    Nomer produk: F3938
    Ngaran produk: 18 / 415flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-4046

    FLIP TOP CAP-4046

    Nomer produk: F4046
    Ngaran produk: 20 / 410flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F4067

    FLIP TOP CAP-F4067

    Nomer produk: F4067
    Ngaran produk: 20 / 410flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F3848

    FLIP TOP CAP-F3848

    Nomer produk: F3848
    Ngaran produk: 28 / 410flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-3404

    FLIP TOP CAP-3404

    Nomer produk: F3404
    Ngaran produk: 24 / 410Rp cap top flip atap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F4041B

    FLIP TOP CAP-F4041B

    Nomer produk: F4041B
    Ngaran produk: 20 / 410Rp cap top flip atap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F4051

    FLIP TOP CAP-F4051

    Nomer produk: F4051
    Ngaran produk: 24 / 410Rp cap top flip atap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F1447

    FLIP TOP CAP-F1447

    Nomer produk: F1447
    Ngaran produk: 24 / 410Line pola flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F1338

    FLIP TOP CAP-F1338

    Nomer produk: F1338
    Ngaran produk: 24 / 410Rp cap top flip atap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F2720

    FLIP TOP CAP-F2720

    Nomer produk: F2720
    Ngaran produk: 24 / 410Rp cap top flip atap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

  • FLIP TOP CAP-F4044

    FLIP TOP CAP-F4044

    Nomer produk: F4044
    Ngaran produk: 24 / 410flat roof flip top cap
    Mateial: PP
    Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
    Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah

123 Teras> >> Halaman 1/3