FLIP TOP CAP-F2349

Pedaran pondok:

Nomer produk: F2349
Ngaran produk: 28 / 410Line pola flip top cap
Mateial: PP
Pamakéan: nyeuseuh, biomédis, kosmétik, kimia
Spesifikasina: sealing kuat, buktina leakage, merenah


Detil Produk

FLIP TOP CAP-F2349


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami