Pangalaman M3 CAP MOLD CAP

Kami parantos ngempelkeun tingkat paling canggih sareng tingkat luhur cet cetakan manufaktur runner di Chin.

 

Data produk permukaan anu melengkung dibaca ku CMM pikeun mastikeun katepatan data sareng akurasi produk kapang.

 
Cai sirkulasi ditambihan kana bagian inti tina ngabentuk benang, supados benang henteu gampang dibentuk saatos dibentuk.

 
Utas benang diwangun ku cara ngagiling, sareng benang anu dibentukna saé sareng awét, sareng warnana hérang. Saolah-olah bagian benang digosok ku eunteung, glossiness tina produk anu dibentuk sami.

 

Rongga kapang sareng inti sareng bagian penting sanésna diolah janten bagian anu mandiri. Saatos pangolahan rongga réngsé, émbran Die dilebetkeun. Éta henteu ngan merenah pikeun ngalereskeun kapang, tapi ogé tiasa ngalereskeun kapang nalika masih dipasang dina mesin, produk anu diproduksi ku kapang moal diganggu. Kontinuitas produksi nyayogikeun kaayaan anu pikaresepeun pikeun ngagunakeun pinuh kapang pikeun ngarengsekeun ordo

 
Ngagunakeun alat grinding internal sareng éksternal anu propésional pikeun ngolah inti payun sareng inti tukang kapang, mastikeun ngadalikeun kualitas dina prosés pamrosésan, sababaraha kali calibrate tabél, sareng kasalahan akurasi henteu langkung ti 0,02mm.

 
Utas internal tutup botol palastik dibentuk ku ngabentuk waos jero sareng port suntikan dirawat dina tutup botol.

 
Susun anu beredar tina cai sirkulasi pikeun benang cap awak anu kandel sareng kapang cap benang kelas tinggi tiasa ngirangan waktos siklus produksi, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngajantenkeun benang sekrup henteu gampang dibentuk.

 

Plat nozel kapang ditambihan ku sirah bantosan sahingga paéh moal rusak saatos tabrakan dina operasi jangka panjang.

 
Pilihan bahan kontainer transparan sareng hérang kedah cocog sareng pilihan bahan kapang. Panyusutan tina wadah bérés sareng pasokan nalika dirakit kedah dikuasai, sareng pangalaman sareng saran sateuacan manufaktur kapang kedah dipasihkeun.

 
Inti kapang teuing dipanaskeun, sareng kahirupan mati saluhur jutaan kali, anu sacara efektif tiasa ngirangan biaya produk.

 
Kami merhatoskeun pisan kana panerapan sistem sirkulasi cai anu tiis dina pembuatan kapang, anu sacara efektif tiasa ngendalikeun siklus citakan, ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngirangan biaya.


Pos waktos: Des-17-2020