FOSHAN City SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD

Nomer bilik: 14 B61

Ngajak Anjeun Nganjang ka CHINAPLAS 2021

Kami nganuhunkeun anjeun / anjeun Kumpeni nganjang ka stan kami di CHINAPLAS 2021, anu bakal dilaksanakeun dina 1316 Mei 2021 di Cina Impor & Ékspor Adil Komplek, Shenzhen,Guangdong PR Cina.

 

Janten tamu kami, biaya lebet ka CHINAPLAS 2021 kalayan harga RMB80 per jalma (kanggo kunjungan acara 4-dinten) bakal dibébaskeun. Mangga buka tautan di handap ieu sateuacan13 April 2021, 10:00 (waktos Beijing) pikeun ngalengkepan pendaptaran tamu, sareng masukan Kode FreeEntry salami prosés pendaptaran pikeun ngaraosan hak istimewa nganjang gratis anjeun.

 

Tembongkeun Sejarah

Ngiringan kamekaran palastik sareng industri karét Cina langkung ti 30 taun, CHINAPLAS parantos janten rapat sareng platform bisnis anu dibédakeun pikeun industri ieu sareng ogé parantos nyumbang kana kamajuan anu subur. Ayeuna, CHINAPLAS mangrupikeun pameran plastik sareng perdagangan karét anu terkenal di dunya, sareng ogé dikenal ku industri salaku salah sahiji paméran anu paling pangaruh di dunya. Pentingna na ngan ukur ngaleungitkeun ku K Fair di Jérman, plastik utama dunya sareng pameran dagang karét.

 

 Acara anu Disatujuan UFI

CHINAPLAS parantos disahkeun salaku "Acara anu Disatujuan UFI" ku Global Association of the Exhibition Industry (UFI), badan perwakilan anu dimangfaatkeun sacara internasional pikeun sektor pameran perdagangan internasional. Panyokong ieu nunjukkeun deui catetan lagu anu dibuktikeun CHINAPLAS salaku acara internasional, kalayan standar propésional paméran sareng jasa nganjang ogé manajemén proyék anu kualitas.

 

 Disahkeun ku EUROMAP di Cina

Ti saprak 1987, CHINAPLAS kéngingkeun dukungan anu mantep ti EUROMAP (Komite Éropa pikeun Pabrikan Mesin pikeun Industri Plastik & Karét) salaku sponsor. Dina édisi 2021, éta bakal janten édisi padeukeut 31 pikeun kéngingkeun EUROMAP salaku sponsor eksklusif di Cina.

 

Dina CHINAPLAS 2021, anjeun tiasa mendakan

Solusi manufaktur anu épéktip pisan anu disayogikeun ku 3,500+ peserta pameran ti sakumna dunya Seueur téknologi anu panas sareng mimiti diluncurkeun, sareng 3800+ sét mesin dina tampilan Inpormasi pasar paling anyar sareng tren anu mangaruhan pamekaran industri kahareup kasempetan jaringan bisnis berharga

Kanggo langkung seueur berita ngeunaan pameran, mangga buka www.ChinaplasOnline.com

Ngarep-ngarep ningali anjeun di CHINAPLAS di Shenzhen!

Salam hormat

FOSHAN City SHUNDE MINGSANFENG MOLD CO., LTD.


Pos waktos: Dec-18-2020